maandag, januari 30, 2023

Over Happy Goats

Welkom op Happy Goats!

Een wereldreis, een carrièreswitch, een andere kijk op het leven.

Geiten: de ontdekkers van de koffie, gewend om grote afstanden te overbruggen, nemen nooit hetzelfde pad, zijn nieuwsgierig en onderzoekend, klauteren en springen en hebben bovendien een goed ontwikkelde reuk en smaak.

Toen de geiten in een ver verleden voor het eerst de bessen van de koffiestruik aten werden ze actief en vrolijk. Het beeld van een stel Happy Goats bracht ons aan het lachen. Bovendien zien we een metafoor met onze ervaringen en plannen. De bokkensprongen die we volgens velen hebben gemaakt om te komen waar we nu staan, de afstanden die we overbrugd hebben zowel qua reizen als ontwikkeling en het onderzoeken naar een andere manier van leven.

HappyGoats.org

Heb jij ook dromen die je waar wilt maken, maar loop je tegen dingen aan? Ooit de wereld rond willen reizen, maar geen tijd of geld? Naar een ander land willen verhuizen, maar weet je niet hoe? Onder het genot van een kop koffie met een stukje chocolade willen wij je daar graag mee helpen.

Op deze website delen wij onze verhalen en hopen daarmee jullie te inspireren om dromen waar te maken. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Populair nieuws

Onze keuze

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.